Schoolfeesten klassenfeesten en kinderfeesten

 

Let's have a party!

 
 

HeaderBC2

SCHOOLFEESTEN

De coolste schoolfeesten voor uw school? Wij regelen het voor jullie! Wij organiseren praktisch jullie volledige schoolfeest. Van de bar inclusief personeel, tot de muziek inclusief dance DJ. Wij maken voor u zelfs de poster die u op school op kunt hangen ter promotie! Het enige wat u nog hoeft te doen is de kaart verkoop aan uw leerlingen. Zo wordt uw feest, ons feest!

Dit alles leveren wij ook nog eens gratis bij feesten met meer dan 350 leerlingen. Dus GEEN zaalhuur, GEEN kosten voor de school. Wij vragen € 1,- op de avond zelf per frisdrank. Bij feesten kleiner dan 350 leerlingen vragen wij echter wel zaalhuur, dit in overleg a.d.h.v. het aantal leerlingen.

Voor een voorbeeld hoe gaaf de schoolfeesten bij ons kunnen zijn? Kijk snel de video baudartius college op onze facebook! Kijk film

iStock_000051182934XLarge

KINDERFEESTEN

Jouw kinderfeestje in een echte disco zaal? Dat kan! Bij ons kunnen jij en je vriendjes en vriendinnen een disco feest beleven met  alle verlichting en dansmuziek. Lees snel verder voor alle mogelijkheden. 

Disco feestje overdag
Mee dansen met de mini disco, jou lievelingsmuziek,  onbeperkt limonade, een zakje snoep en een zakje chips, en het feest kan beginnen!  Tijdens het Disco feestje wordt de mini disco  voorgedaan en mee gedanst en is alles geregeld. Het enige wat jullie nog moeten doen is de  kinderen uitnodigen!  Jullie kunnen aansluitend ook nog  frietjes met een snack krijgen!

Disco thema feest overdag
Ook kunnen wij een gecombineerd disco feest voor jullie organiseren. Dit houdt in dat het feestje een thema krijgt met een bijpassend verhaal, spelletjes. Buiten al die leuke activiteiten is er  natuurlijk ook tijd om te dansen en te springen!  Alle thema's kunnen in overleg verzorgd worden. De kleding dient u zelf te verzorgen.

(Disco feest , 2 uur  € 10,- p.p. / 2,5 uur incl. eten  € 13,50 p.p. bij min. 10 p.)

Beide feestjes kunnen aangevuld worden met een dansworkshop op het lievelingsliedje van de jarige tegen een meerprijs van  € 2,50 per kind

klassenfeest

KLASSENFEESTEN

De leukste klassenfeesten voor jullie school, dat kan bij ons in een echte disco zaal! Een avond vol plezier, gedans en gespring er is een danslerares aanwezig voor het mee dansen van de mini disco en alle andere leuke liedjes tussen door. Maar ook voor het spelen van leuke spellen! Wij regelen zelfs de poster die jullie op school op kunnen hangen ter promotie! Het enige wat u nog hoeft te doen is gezellig met de kinderen te komen feesten!

De avond is inclusief limonade, een zakje chips en een zakje snoep voor alle kinderen dus alle ingrediënten voor een super tof feest!
(Feest 2 uur, incl. limo + chips + snoep, incl. muziek en  dansjes, € 5,- per kind, min. 20 kids)

 

 
Call Now Button