Agenda

Huidige aanpassingen i.v.m. covid – 19. (laatste update 14-7)

PER 1 JULI ZIJN WIJ WEER GEOPEND VOOR HET DANSEN!

Voor de stijldansers hebben we besloten 1 week langer door te lessen dan normaal. Dus na start op 1 juli lessen we nog 3 weken tot de zomerstop.

Gelieve onze maatregelen tbv Covid-19 op te volgen, zie onze speciaal ingerichte pagina voor alle richtlijnen en het landelijk opgestelde dans protocol.

Voor alle huidige leerlingen en groepen geldt het volgende:
INHAAL LESSEN: vanaf maandag 31 augustus zullen wij de eerste 2 weken van het seizoen beginnen met 2 inhaal lessen! Deze zullen op dezelfde tijden zijn als in het huidige rooster.

ZOMERDANSAVONDEN 2020:
– 24 juli van 19.00u tot 23.00u
– 31 juli van 19.00u tot 23.00u
– 28 augustus van 19.00u tot 23.00u

Entree: €2,50 (icm. privéles: gratis entree)

UPDATE:

De reguliere lessen van Joost en Birgit zijn dit seizoen afgelopen. We maken spoedig het nieuwe rooster voor september bekend!
De stijldans gaat deze week nog door, oftewel 15, 16 en 17 juli. En let op, zie bovenaan deze pagina ons ZOMERDANS ROOSTER 2020!

Mochten jullie vragen hebben horen wij het graag! Of vraag het aan je eigen docent!

Met lieve dansende groeten,
Bas en Debby
Joost Birgit Timmy

Het nieuwe seizoen start weer vanaf maandag 14 september, we gaan dan dus gelijk weer door!

Voor de groepen van Joost en Birgit:
* Daarnaast hebben wij besloten de voorstellingen, die eigenlijk op 11 en 12 juli zouden zijn, te verplaatsen naar 12 en 13 september. De 12e de voorstellingen van de groepen van Joost en Birgit en de 13e de musical voorstellingen.
* Daarnaast hebben we dus de eerste 2 weken na de zomervakantie om top klaar te staan voor de voorstellingen op 12 september.
* Zie ook onderstaand kopje “danswedstrijd” !
* Zie ook onderstaand kopje “workshop event!” !

Voor de musicalers:
* Daarnaast hebben we dus de eerste 2 weken na de zomervakantie om top klaar te staan voor de voorstellingen op 13 september.
* En om jullie leuk en dansend de zomer door te helpen hebben we ook nog een leuke wedstrijd ingezet! Alle dansers van Joost en Birgit en de musical, mogen zelf een choreo (dansje) bedenken en opnemen. Deze mogen jullie naar je eigen docent sturen! De 2 leukste / beste inzendingen mogen hun dans laten zien tijdens de voorstelling op 12 september! (Dansjes mogen met 1 tot 4 personen) De filmpjes moeten voor 30 augustus binnen zijn!

Voor de stijldansers:
* ‘Vraag maar raak’ instructie filmpjes. Hoe werkt het? Heel simpel! Als jullie thuis lekker aan het dansen zijn en je komt ergens niet uit? Dan bel je / mail je / of app je ons met je vraag. Wij maken dan een instructie filmpje met hopelijk het antwoord op je vraag. Als je een vraag stelt vernoem goed uit welke dans en welke cursus het stuk komt waar je een vraag over hebt!
* De ‘dance in your living room playlist’ hieronder vinden jullie een link naar een youtube playlist met allemaal leuke dans muziek! De dansen zijn vernoemt in de titels! Ook zullen er practice tracks tussen staan met een verlaagd tempo! Zodat jullie allemaal makkelijk thuis kunnen blijven dansen. Dus aan de kant met die stoelen banken en tafels en lekker swingen in de woonkamer!
https://www.youtube.com/playlist?list=PLkgttP5G6gRhNRNvIyak3gu5GNHkmtYzM


* En daarbij uiteraard ook voor jullie de twee weken inhaal lessen vanaf 2 september!

!!!Danswedstrijd!!
En om jullie leuk en dansend de zomer door te helpen hebben we ook nog een leuke wedstrijd ingezet! Alle dansers van Joost en Birgit en de musical, mogen zelf een choreo (dansje) bedenken en opnemen. Deze mogen jullie naar je eigen docent sturen! De 2 leukste / beste inzendingen mogen hun dans laten zien tijdens de voorstelling op 12 september! (Dansjes mogen met 1 tot 4 personen) De filmpjes moeten voor 30 augustus binnen zijn!

Workshop event! Zaterdag 11 Juli
Wel willen we (indien mogelijk) dit seizoen toch tof afsluiten! Dit gaan we doen door op zaterdag 11 Juli een hele grote workshop dag te geven vol toffe lessen en activiteiten voor IEDEREEN! Denk aan dancehall en gospel!Programma en uitnodiging volgt z.s.m.

Call Now Button