Agenda

Door de huidige situatie in ons land zijn wij gesloten tot i.i.g. 10 mei.

Huidige aanpassingen i.v.m. covid – 19. (laatste update 2 april)

Zoals ondertussen bekend is zullen alle horeca en sportverenigingen gesloten blijven tot i.i.g. 28 april. Aangezien dit midden in de meivakantie is voor ons, zullen wij dicht blijven tot 10 mei. Hopelijk kunnen vanaf dan de lessen weer starten.
Wij gaan zoals altijd ook nu mee met de scholen van Zutphen wat betekent dat we tussen 25 april en 10 mei geen lessen zullen geven.

De weken tot aan de meivakantie zullen Joost, Birgit en Timmy en ik alle solo lessen verkort gaan geven via Zoom. Een online tool voor live verbindingen. Voor de musical is het helaas niet mogelijk te zingen via deze tools. En kunnen we ons dus voorlopig alle focussen op dans en toneel.

Alle lessen van 1,5 uur zullen verkort worden naar 1 uur. Die van 1 uur naar 45 min, en die van 45 min naar 30 min. Dit omdat de situatie online toch anders is dan normaal. Voor de lessen krijgen jullie in de app van jullie eigen docent een “uitnodiging” voor de les op zoom. Als jullie die aanklikken kom je bij de online les!

Dit zullen we vooralsnog de komende 3 weken doen. Wij sturen jullie ook het nieuwe ‘We doen het samen’ rooster mee! Kijk goed hoe laat jou les nu begint!

Uiteraard blijven voorlopig eerder genoemde “extraatjes” van kracht. Zoals de workshop dag, de zomerdans avonden en de inhaal weken in augustus!

Mochten jullie vragen hebben horen wij het graag! Of vraag het aan je eigen docent!

We hopen dat jullie net zo enthousiast thuis dansen als normaal hier, want stilzitten is geen optie! En we moeten leuke dingen blijven doen in deze zware bizarre tijden!

We hopen jullie vanaf 11 mei allemaal weer, in goede gezondheid, persoonlijk te mogen ontvangen. Tot die tijd: Leve de technologie! We doen het samen! Alvast bedankt voor jullie begrip en we hopen dat het jullie naar omstandigheden allemaal goed gaat.

Met lieve dansende groeten,
Bas en Debby
Joost Birgit Timmy

Voor alle huidige leerlingen en groepen geldt het volgende:
INHAAL LESSEN: vanaf maandag 31 augustus zullen wij de eerste 2 weken van het seizoen beginnen met 2 inhaal lessen! Deze zullen op dezelfde tijden zijn als in het huidige rooster.

Het nieuwe seizoen start weer vanaf maandag 14 september, we gaan dan dus gelijk weer door!

Voor de groepen van Joost en Birgit:
* Alle lessen starten weer online via Zoom, zie uitleg hierboven.
* Daarnaast hebben wij besloten de voorstellingen, die eigenlijk op 11 en 12 juli zouden zijn, te verplaatsen naar 12 en 13 september. De 12e de voorstellingen van de groepen van Joost en Birgit en de 13e de musical voorstellingen.
* Wel willen we (indien mogelijk) dit seizoen toch tof afsluiten! Dit gaan we doen door op zaterdag 11 Juli een hele grote workshop dag te geven vol toffe lessen en activiteiten voor IEDEREEN! Denk aan dancehall en gospel!Programma en uitnodiging volgt z.s.m.
* Daarnaast hebben we dus de eerste 2 weken na de zomervakantie om top klaar te staan voor de voorstellingen op 12 september.
* Zie ook onderstaand kopje “danswedstrijd” !
* Zie ook onderstaand kopje “workshop event!” !

Voor de musicalers:
* Vanaf 6-4 starten we met de online lessen via Zoom. Daarnaast bijft link naar onze google drive uiteraard actief. Daarin zullen voor de 2 verschillende voorstellingen mappen zijn gemaakt met daarin de liedjes + orkestbanden, dans instructie filmpjes, lied teksten en het script tot dusver. Deze kan iedereen thuis kijken, oefenen en uitvoeren! Zodat we straks samen verder kunnen en zo min mogelijk missen! We vinden het ook heel leuk om foto’s en filmpjes te ontvangen als jullie lekker aan het oefenen zijn!
* Daarnaast hebben we dus de eerste 2 weken na de zomervakantie om top klaar te staan voor de voorstellingen op 13 september.
* En om jullie leuk en dansend de zomer door te helpen hebben we ook nog een leuke wedstrijd ingezet! Alle dansers van Joost en Birgit en de musical, mogen zelf een choreo (dansje) bedenken en opnemen. Deze mogen jullie naar je eigen docent sturen! De 2 leukste / beste inzendingen mogen hun dans laten zien tijdens de voorstelling op 12 september! (Dansjes mogen met 1 tot 4 personen) De filmpjes moeten voor 30 augustus binnen zijn!

Voor de stijldansers:
* ‘Vraag maar raak’ instructie filmpjes. Hoe werkt het? Heel simpel! Als jullie thuis lekker aan het dansen zijn en je komt ergens niet uit? Dan bel je / mail je / of app je ons met je vraag. Wij maken dan een instructie filmpje met hopelijk het antwoord op je vraag. Als je een vraag stelt vernoem goed uit welke dans en welke cursus het stuk komt waar je een vraag over hebt!
* De ‘dance in your living room playlist’ hieronder vinden jullie een link naar een youtube playlist met allemaal leuke dans muziek! De dansen zijn vernoemt in de titels! Ook zullen er practice tracks tussen staan met een verlaagd tempo! Zodat jullie allemaal makkelijk thuis kunnen blijven dansen. Dus aan de kant met die stoelen banken en tafels en lekker swingen in de woonkamer!
https://www.youtube.com/playlist?list=PLkgttP5G6gRhNRNvIyak3gu5GNHkmtYzM


* Voor jullie zullen er door de zomer heen (indien mogelijk) 3 grote leuke avonden worden verzorgt. (Uiteraard gratis deelname) In 3 leuke thema’s met unieke lessen. 1 x Argentijnse tango, 1 x salsa en 1 x american smooth!
De data voor deze avonden zal bekend gemaakt worden zodra we meer informatie hebben gekregen vanuit het RIVM.
* En daarbij uiteraard ook voor jullie de twee weken inhaal lessen vanaf 2 september!

!!!Danswedstrijd!!
En om jullie leuk en dansend de zomer door te helpen hebben we ook nog een leuke wedstrijd ingezet! Alle dansers van Joost en Birgit en de musical, mogen zelf een choreo (dansje) bedenken en opnemen. Deze mogen jullie naar je eigen docent sturen! De 2 leukste / beste inzendingen mogen hun dans laten zien tijdens de voorstelling op 12 september! (Dansjes mogen met 1 tot 4 personen) De filmpjes moeten voor 30 augustus binnen zijn!

Workshop event! Zaterdag 11 Juli
Wel willen we (indien mogelijk) dit seizoen toch tof afsluiten! Dit gaan we doen door op zaterdag 11 Juli een hele grote workshop dag te geven vol toffe lessen en activiteiten voor IEDEREEN! Denk aan dancehall en gospel!Programma en uitnodiging volgt z.s.m.

Call Now Button