Over ons

Hallo! Mijn naam is Debby de Jong Vieberink

Eigenaar, docent: stijldansen & musical dans, eventmanager.
Zoals jullie aan mijn naam misschien kunnen zien, ben ik de dochter van de oprichters van dit prachtige bedrijf! In de zomer van 2016 hebben wij het bedrijf overgenomen en steken wij hart en ziel erin om het een nog mooier bedrijf te maken. Je kunt je voorstellen dat ik mijn hele leven dansend door ben gegaan, maar daarnaast heb ik nog veel meer passies! Waaronder uiteraard; lesgeven, musicals en het organiseren van feesten.
Ik word gemotiveerd door mensen die het leuk hebben, mensen die ergens van genieten. En of dit nu een dansles, dansvoorstelling of een groot feest is wat wij voor hun hebben mogen organiseren is, mijn doel is iedereen een fantastische tijd geven! Mijn studietijd begon op de Pabo vervolgens Hotel & Hospitality en als laatste management, economie en recht met vrijetijdsmanagement. Je kunt dus zeggen dat mijn interesses breed liggen. En toch komt alles samen in dit prachtige bedrijf.

 Hallo! Mijn naam is Bas de Jong

Man van / Administratief, bar beheer
Sinds juni 2016 ben ik getrouwd met mijn ‘lieffie’ Debby. 2 prachtige zoons: Domenique en Bellamy! Uiteraard met onze prachtige grote, herkenbare witte herders vriendjes Disney en Buddy wonen wij boven de dansschool. Na enkele jaren voorbereiding hebben wij ‘Vieb’ van Debby haar ouders mogen overnemen! Waar Zutphen Vieberink allang kent, leerde ik dit pas kennen toen ik met Debby naar haar ouderlijk huis ging. Ook ik werd verliefd op het dansen, de gezelligheid en bedrijvigheid vanaf het eerste moment! Wat een mooie, gezellige, gave ruimte(s), wat een mogelijkheden biedt het pand en hoe geniaal kan hier gedanst, gefeest en gezelligheid worden opgezocht! Ik hou van muziek. Zelf speel ik piano, sla bij graag een (hockey)balletje en ik zie niets liever dan mensen die genieten van muziek!  Ik geniet van elk feest/evenement/(les-)avond en ik drink graag een kop koffie met u mee! Ik heb o.a. 3 jaar in (Zuid) Frankrijk in de horeca  gewerkt, beginnend als medewerker bediening en 3 jaar later als restaurantmanager. Anders dan Debby beweeg ik mij vooral op de achtergrond, met name achter de bar.

Hallo! Mijn naam is Joost de Klein

Docent:, hip hop, urban fusion
Ik ben begonnen met streetdance als 12-jarige jongen bij Strada in Vorden. Al snel ben ik naar WSV-Warnsveld gegaan en ben daar nu nog steeds, alleen inmiddels al 3 jaar als docent streetdance. In 2016 ben ik afgestudeerd aan Aventus Dans en ik heb afgelopen jaar stage gelopen bij DOX in Utrecht. Het jaar daarvoor heb ik een didactische stage gelopen bij Studio DanZo in Deventer en vanuit die stage ben ik ook daar aan het werk gegaan als docent modern. Dit jaar voeg ik daar ook urban fusion aan toe en start ik dus vers bij Vieberink! Mijn passie is het combineren van stijlen en ik vind het prachtig om te zien dat hier steeds meer enthousiasme voor is. Ik hoop hier in Zutphen te kunnen laten zien dat het gaaf is om te mengen en dat het ook als jongen heel stoer kan zijn om ballet te volgen. De liefde voor dans is er bij mij en ik kan niet wachten om met nieuwe mensen aan de slag te gaan die wie weet wel net zo’n grote passie zullen krijgen voor het vak als ik! Dus wie je ook bent, kom dansen en vind voor jezelf uit wat een mooie sport het is! Tot snel!

Hallo! Mijn naam is Birgit Tichelman

Docent: streetdance, modern, kleuterdans, kidsdance, minidans, jazz kids en G-Dans
Ik ben begonnen met dansen op 5-jarige leeftijd. In 2014 ben ik afgestudeerd aan het Aventus, richting Dans(Artiest) te Zutphen. Ook heb ik bij verschillende (dans)stages in theaters van Nederland en dansproducties meegedaan. Na mijn afstuderen ben ik het werkveld in gegaan als dansdocent. Op dit moment geef ik op verschillende plekken les in diverse stijlen zoals: ADV (Algemene Dans Vorming), dansexpressie, kleuterdans, Latin Solo, combidans, modern, techniekles, ballet, streetdance. Zelf dans ik bij vereniging SV Twello: Jazz B-selectie 20+ en doe mee aan demo’s en wedstrijden. ‘Het is bijzonder om te zien hoe kinderen de ene les struikelen over pasjes en een paar maand later een complete choreo kunnen dansen. Het plezier bij de kinderen, maar ook de focus en vooruitgang. En niet te vergeten, hoe gezond het natuurlijk is om te bewegen! Er zijn kinderen die dansen voor de lol en er zijn kinderen die een begin maken van hun dans toekomst.  Kinderen dansles geven is als een prachtige boom die steeds groter groeit en mooier wordt. Hoe meer kinderen, hoe meer blaadjes. Hoe meer plezier, hoe meer kleur aan de boom.’ Vindt jij een van de bovenstaande lessen leuk? Geef je dan snel op . Ik hoop je snel te zien in de les! Tot dan!


Hallo! Mijn naam is Anouk Wiggers.

Docent zang Musical
Al sinds 2012 loop ik de deur plat bij dansschool Vieberink, en tegenwoordig Vieberink Dance, Party & Events, voor de lessen stijldansen. Ook tijdens feesten, dansavonden, uitvoeringen etc. ben ik regelmatig te vinden op de vloer, achter de bar of met een microfoon in handen. Geen onbekend gezicht hier dus! In 2015 ben ik begonnen aan de niveau 4 opleiding tot pedagogisch medewerker – specialisatie jeugdzorg.
Nu alweer een x aantal jaren werkzaam als onderwijsassistent in het speciaal onderwijs.
Ik heb een lief zoontje Mason, geboren in 2023. Zolang ik me kan herinneren zing ik al, voor de radio op festivals op feestjes. En sinds 2022 ben ik nu hier werkzaam als musical docent Zang.


Hallo! Mijn naam is Robin de Weerdt


Zelfstandig dansleraar stijldansen  
In 2006 ben ik begonnen met dansen bij Vieberink en ben sindsdien niet meer weg geweest. Op feesten, uitvoeringen, stijldanslessen en nog veel meer ben ik een bekend gezicht, of het nou op de vloer, achter de bar of aan de bar is.  En in 2016 heb ik mee mogen helpen met de overname van de dansschool door Bas en Debby. Trots ben ik dat ik, in datzelfde jaar, de felbegeerde beker van sportdansclub, voor de eerste keer, in ontvangst heb mogen nemen. Als kers op de taart was ik dat jaar ook nog eens de enorm trotse best man van Bas. Passie, gezelligheid, plezier, sport en kunst komen samen in de school. Mijn passie ligt in de muziek en om deze passie te uiten via dans vind ik geweldig! Dansen is voor mij een uitlaatklep en hier kan ik al mijn emotie in leggen. Om dit te zien gebeuren in mensen om mij heen vind ik fantastisch. Dansen is een kunst en dat kan hier echt tot uiting worden gebracht en dat ook nog eens met heel veel gezelligheid en plezier! Maar ook na een dag hard werken kan men hier terecht voor een lekker drankje aan de bar terwijl andere mensen aan het dansen zijn. Mijn passie voor dans is nog maar een begin en ik kan niet wachten om deze passie te delen met meer mensen.

Hallo! Mijn naam is Timmy van Lingen

Inval Docent: Musical zang en theater, en mede eigenaar TD entertainment
Mijn muzikale carrière is begonnen bij het Vara Kinderen voor Kinderen Songfestival waarin ik Gelderland mocht vertegenwoordigen in de landelijke finale met het nummer ‘Elk dier’ geschreven door Robert Long. Als kind en tiener speelde ik verschillende musicals en was ik wekelijks op tv te zien in het populaire programma de Jetix Karaoke-show, gepresenteerd door Sita Vermeulen en Co Rowald. Dat ik wilde zingen was wel duidelijk…ik sloot mijn opleiding aan de PABO af, zodat ik in ieder geval een goede basis had. Vanaf 2013 ben ik werkzaam als intern begeleider en leerkracht van groep 8 op de Achtsprong in Zutphen. In 2017 deed ik mee aan de populaire talentjacht ‘Idols’. Ik heb een heel avontuur mogen beleven en moest genoegen nemen met een 6e plek. Naast het lesgeven zing ik in verschillende bands/shows en word ik regelmatig gevraagd als backing vocalist bij verschillende Nederlandse artiesten. Het geven van zanglessen is iets waar ik heel gelukkig van word. Of dit nou individueel of in een groep is. Iedereen mag zich ontwikkelen op zijn of haar tempo.

We zingen allemaal immers met één doel…… PLEZIER MAKEN en GENIETEN!
Ik hoop je snel te ontmoeten bij Vieberink!