Spiegelzaal (NIEUW NIEUW NIEUW!!)

Onze ‘kleine’ zaal hebben wij in de Covid periode al reeds geheel in nieuwe kleurstijl gebracht, met een update van alle verlichting (naar LED), MAAR; sinds de zomer van 2022 hebben wij hier een vaste bar in gebouwd! Èn ook nog eens een nieuwe DJ booth voorzien van ruimte voor de nieuwste apparatuur tbv geluidsinstallaties.

Onze trots, de nieuwe Spiegelzaal, is vanaf heden te huur voor feesten, partijen, diners, recepties en noem maar op!

Alles wordt geschonken vanuit onze nieuwe 2e bar, uiteraard met heuse tapinstallatie voor de lekkerste biertjes HJ of eventueel naar wens een speciaalbier van de tap!

Alle diner/dans ruimte!

Onze ruime spiegelzaal is geschikt van 50 – 120 personen! Al vanaf €24,50 p.p.

De spiegelzaal is uitermate geschikt voor feestjes waarbij u uiteindelijk op de dansvloer terecht komt! Middels sta-tafels, cadeau tafel en onze banken kan de avond nog rustig starten met een kop koffie, en kan dit zich uitbreiden naar een gezellig feest waarbij lekker gedanst kan worden.
Maar misschien wit u meer? Bijvoorbeeld een geheel verzorgd buffet?
Alles is mogelijk, uw feest is ons feest! Eigen muzieklijst of een DJ? Bittergarnituur? Borrelnootjes? Hapjes? Broodjes frikadel/kroket/ham/kaas als afsluiter? Taart?
Alles kan, u vraagt wij draaien!

Uiteraard is deze zaal te combineren met onze grote zaal & eventueel ook als 3e erbij de bar (bij voldoende aantal personen of een specifieke wens van uw kant)

Onze spiegelzaal is vrijwel alle dagen in overleg af te huren

Deze compleet af te sluiten ruimte is ideaal voor feesten, verjaardagen, partijen, (eind-) examenfeestjes, x-jarig huwelijksfeesten, een thema party en noem maar op.