Schoolfeesten en kinderfeesten

Let’s have a party!

  HeaderBC2

SCHOOLFEESTEN

De coolste schoolfeesten voor uw school? Wij regelen het voor jullie! Wij organiseren praktisch jullie volledige schoolfeest. Van de bar inclusief personeel, tot de muziek inclusief dance DJ. Wij maken voor u zelfs de poster die u op school op kunt hangen ter promotie! Het enige wat u nog hoeft te doen is de kaart verkoop aan uw leerlingen. Zo wordt uw feest, ons feest!

Dit alles leveren wij ook nog eens gratis bij feesten met meer dan 200 leerlingen. Dus GEEN zaalhuur, GEEN kosten voor de school. Wij vragen € 2,00 op de avond zelf per frisdrank. Bij feesten kleiner dan 200 leerlingen vragen wij echter wel zaalhuur, dit in overleg a.d.h.v. het aantal leerlingen.

Voor een voorbeeld hoe gaaf de schoolfeesten bij ons kunnen zijn? Kijk snel de video Baudartius college op onze Facebook! Kijk filmiStock_000051182934XLarge

KINDERFEESTEN

Jouw kinderfeestje in een echte disco zaal? Dat kan! Bij ons kunnen jij en je vriendjes en vriendinnen een disco feest beleven met  alle verlichting en dansmuziek. Lees snel verder voor alle mogelijkheden. 

Disco feestje overdag
Mee dansen met de mini disco, jou lievelingsmuziek,  onbeperkt limonade, een zakje snoep en een zakje chips, en het feest kan beginnen!  Tijdens het Disco feestje wordt de mini disco  voorgedaan en mee gedanst en is alles geregeld. Het enige wat jullie nog moeten doen is de  kinderen uitnodigen!  Jullie kunnen aansluitend ook nog  frietjes met een snack krijgen!

(Disco feest , 2 uur  € 10,- p.p. / 2,5 uur incl. eten  € 13,50 p.p. bij min. 10 p.)

Beide feestjes kunnen aangevuld worden met een dansworkshop op het lievelingsliedje van de jarige tegen een meerprijs van  € 2,50 per kind