Zaalhuur, feesten en uitjes in zutphen

 

Uw feest, ons feest!

At celebration

VERJAARDAGSFEEST

Is uw woonkamer te klein voor het feest dat u in gedachten heeft? Laat uw feest, ons feest worden!  Wij regelen alles naar uw wensen. In het gesprek kunt u aangeven wat voor feest u in gedachten heeft met betrekking tot bijvoorbeeld welke drankjes, wat voor hapjes en wat voor muziek. Onze bar is ideaal voor een gezellig en  persoonlijk feest!

Wij verzorgen voor u een volledige avond vanaf € 24,50 p.p voor 4,5 uur, minimaal 30 personen.

VRIJGEZELLENFEEST

Nog 1 dag vrijgezel? Maak er een feest van! Wij bieden meerdere workshops voor jullie die gegarandeerd zijn van veel gelach en plezier! Leer bijvoorbeeld burlesque dansen, of maak een videoclip na! Welke lijkt jullie het leukst?

Lees meer

Meer informatie aanvragen

BEDRIJFSUITJE

Bent u voor uw bedrijf op zoek naar een gezellig en ontspannen uitje voor u en uw collega’s? In onze zalen kunt u een fantastisch feest geven van groepen tot  wel +/- 400 personen! Wij verzorgen voor u de volledige avond! Hapjes, drankjes, verlichting, aankleding en DJ. Alles afgestemd op uw wensen. Arrangementen gaan per avond of per uur, wat ons ook uitermate geschikt maakt voor bijvoorbeeld een uitgebreide vrijdagmiddagborrel!

Met de mogelijkheid om een  swingende dansworkshop toe te voegen aan uw avond of een leuk spel of  een  diner. Uw feest, ons feest!

Wij verzorgen voor u een volledige avond vanaf € 24,50 p.p voor 4,5 uur, minimaal 30 personen.

Meer informatie aanvragen

BRUILOFT

Als aller eerste, van Harte Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Waarschijnlijk zijn jullie nog op zoek naar de perfecte locatie  voor uw receptie en/of diner en/ of feest?  Want het moet natuurlijk wel die mooie, gezellige,  perfecte locatie zijn die jullie in gedachten hebben. Mail of bel gerust voor een afspraak om eens een kijkje te nemen bij ons! Uiteraard geheel vrijblijvend, maar dan kunnen we samen in gesprek hoe wij jullie avond precies naar jullie wensen kunnen invullen!

Receptie
Voor of na de ceremonie een receptie met een kopje koffie/ thee en een gebakje met de dag gasten? Natuurlijk! Wij bieden ook speciale receptie arrangementen!

Diner
Bij ons heeft u ook de mogelijkheid om uw eigen menu kaart samen te stellen! Het diner kan in buffet vorm of geserveerd aan tafel en zo uitgebreid  als u dat wenst. Dit bespreken we allemaal in een van de gesprekken die naar uw speciale dag leiden.

Het Feest
Uw feest moet het neusje van de zalm en de kers op de taart worden na een schitterende dag. De afsluiter die uw huwelijk inluidt. Met uw drankjes, uw muziek en uw sfeer! Wij verzorgen voor u een volledige avond vanaf € 24,50 p.p voor 4,5 uur, minimaal 30 personen.

Meer informatie aanvragen