Vrijgezellenfeesten in Zutphen

Headertekst

Let’s Party!

Nog 1 dag vrijgezel? Maak er een feest van!  332069_8615

BURLESQUE WORKSHOP

Burlesque is een theater showdans stijl gericht op sensualiteit. Altijd al eens zoals in de film van Burlesque willen dansen? Dan is dit jullie kans! In een Workshop van 1,5 uur met daarin een korte pauze  leren jullie de technieken en de fijne kneepjes van Burlesque! Deze workshop is een garantie voor gelach en gezelligheid. In de pauze krijgen jullie een  drankje geserveerd. Overige consumpties kunnen los geregeld worden.

(Individueel, workshop 1,5 uur, incl. 1 consumptie, € 12,50 p.p., minimaal 10 pers. of € 125,-)

Meer informatie aanvragentwo-women-dancing-and-laughing

CLIPDANCE / STREETDANCE WORKSHOP

Clipdance is een afgeleide van de streetdance met Burlesque-achtige invloeden maar dan met meer pit. De dansstijl is wat stoerder, wat harder dan de overige workshops met daarbij passende muziek. ! In deze 1,5 uur durende workshop zit een korte pauze waarin een drankje geserveerd zal worden. Overige consumpties kunnen los geregeld worden. Op voorhand van deze workshop mogen jullie een nummer/clip aandragen die bij jullie als groep past. Dit nummer zal dan de hoofdlijn gaan spelen in de workshop. Zo krijg je een leuk, actief en knallend uitje speciaal voor jullie gemaakt!
(Individueel workshop 1,5 uur, incl. 1 consumptie, € 12,50 p.p., minimaal 10 pers. of € 125,-)

Meer informatie aanvragenMerengue

SALSA WORKSHOP

Salsa is een swingende Latijnse dansstijl met opzwepende muziek. Hebben jullie zin om die heupen even goed los te gooien, dan is deze workshop echt iets voor jullie. Jullie leren salsa solo dansen  vanaf de basis met daarbij wat merengue en bachata. Een super uitje als jullie zin hebben om op zomerse muziek lekker los te gaan! In de 1,5 uur durende workshop zit een  korte pauze waarin een drankje geserveerd zal worden. Overige consumpties kunnen los geregeld worden.

( workshop 1,5 uur, incl. 1 consumptie, € 12,50 p.p., minimaal 10 pers. of € 125,-)

Meer informatie aanvragenPaarHR

CHA CHA WORKSHOP

De Cha Cha is een Latijns-Amerikaanse  dans die zijn oorsprong vindt in Cuba. De Cha cha is zogezegd de grote broer van de mambo die wie allemaal kennen uit de film Dirty dancing. In deze workshop leert u de basis stappen en wat uitbreidingen daarvan met de  bijbehorende heupbewegingen en technieken. In deze 1,5 uur durende workshop zit een korte pauze waarin een drankje geserveerd zal worden. Overige consumpties kunnen los  geregeld worden.
( individueel ,1,5 uur, incl. 1 consumptie, € 12,50 p.p., minimaal 10 pers. of € 125,-)

Meer informatie aanvragen